Sentits << Noticias

Neix 'Sentits', nova revista de gastronomia i vins per a iPad

 

Des del 9 d'octubre podeu descarregar "Sentits", nova revista de gastronomia i vins per a iPad, d'Esguard Publicacions, amb l'apadrinament d'honor del postrer Jordi Roca. La botiga Apple Store del Passeig de Gràcia de Barcelona va ser l’escenari de la presentació d’aquesta nova revista mensual d’experiències de gastronomia i vins. El xef i pastisser Jordi Roca va prémer un botó virtual i va enviar el primer exemplar de Sentits al núvol en directe.

Sentits, que serà gratuïta durant el primer any, ja es pot descarregar de la botiga en línia AppStore, on va posicionar-se en el Top 5 de la seva categoria a tot l’estat en les primeres 24 hores de publicar-se.

L’equip de Sentits està liderat per l’activista gastronòmic i comunicador Jordi Ávila i la sommelier Anna Vicens, i compta amb professionals de primer nivell del periodisme gastronòmic com Salvador Garcia-Arbós, Trinitat Gilbert, Joan Gómez Pallarés i Míriam Santamaria, entre d’altres.

“Sentits és una versió del segle XXI d’aquells llibres d’en Teo”, va explicar Jordi Roca durant la presentació a Barcelona, ja que “tal com feia en Teo, els amics de Sentits viuran experiències i aventures que després explicaran a les pàgines de la revista”, va afegir. Roca va fer gaudir al centenar llarg d’assistents amb una xerrada sobre creativitat i cuina.

L’editor de Sentits, Germà Capdevila, va explicar que “després de l’èxit de la revista Esguard, amb gairebé 60 números publicats i més de 10.000 subscriptors, teníem molt clar que la nostra segona aventura havia de ser una revista d’aquesta temàtica, perquè és una de les expressions més potents de la cultura catalana i la que més ens projecta al món”.

Sentits i Esguard són les primeres revistes catalanes nadiues per a tauletes. No són adaptacions de publicacions en paper, sinó que han estat pensades de cap i de nou per aprofitar totes les potencialitats multimèdia de les tauletes.

Per descarregar la revista