Setrilleres Vinoli << Noticias

Les setrilleres Vinoli premiades amb la Selecció dels Anuaria 2013

 

Les setrilles Vinoli han estat reconegudes amb el premi Selecció Anuaria en la categoria de millor packaging. Aquest reconeixement valora la funcionalitat i el disseny que Iglésies Associats ha desenvolupat amb la col•laboració de Creadis PLV, que ha participat en el desenvolupament i optimització final i l'estudi de materials. La XX edició dels Premis Anuaria 2013 són una referència del sector de l'embalatge a nivell estatal i es convoquen a l'entorn de Graphispag.
 
Les setrilleres Vinoli són una solució per al sector de la restauració davant la nova normativa europea que obliga a servir l'oli etiquetat a taula.
 
El disseny, totalment personalitzable per part dels productors d'oli o dels mateixos establiments de restauració, té com a principals avantatges que permet una producció econòmica i per tant de fàcil reposició, i que es pot aprofitar com a superfície on presentar campanyes i promocions sobre la taula.
 
Les setrilleres vinoli estan elaborades amb paper folding alimentari de certificació ecològica amb un plastificat que les fa resistents al contacte amb l'oli, vinagre, aigua, etc. A més venen plegades planes per facilitar el seu emmagatzemament i el plegat és automàtic amb dos moviments.