1r Aniversari Forquilla Gironina << Noticias

Celebració del 1r aniversari amb APP i nova secció de vins

 

El portal gastronòmic de les comarques gironines Forquilla Gironina.cat ha celebrat el seu primer any de vida amb la presentació de l’aplicació per telèfons mòbils del cercador de restaurants, així com una nova secció dedicada als vins i l’enoturisme. L’acte s’ha fet a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó aquest dimarts 28 de maig a les 12 del migdia.

El web Forquilla Gironina.cat ha celebrat el seu primer aniversari amb un acte a l’Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó de Girona. La celebració ha consistit en la presentació de l’aplicació per mòbils Android de la secció On Mengem? de la web, és a dir, el cercador de restaurants de les comarques gironines, amb prop de 600 restaurants.

L’aplicació permet cercar restaurants segons diferents categories, per població, tipus de cuina, barem de preus o ambients, com també buscar-los per proximitat a través del geolocalitzador. Un cop els restaurants ubicats al mapa, l’usuari pot accedir a la fitxa de l’establiment amb la informació del restaurant i un cop aquí, trobarà un link per obrir la fitxa complerta des del navegador a Forquilla Gironina.cat, o bé accedir directament a la web del restaurant.

L’aplicació ha estat desenvolupada per Argos Engine i amb disseny gràfic de Kamaleeon Freelance Studio Design.

Per altra banda, aquest segon any de Forquilla Gironina, la web inclourà continguts de vins i enoturisme a través de la col·laboració de la Laura Masramon, sommelier i comunicadora de vins de l’Empordà, que aportarà els seus coneixements en aquest àmbit de manera mensual. A més, la web segueix comptant amb el suport del Patronat de Turisme Girona Costa Brava que aquest any patrocinarà juntament amb els mateixos establiments, la secció de Vídeo Receptes en què s’enregistraran plats de diversos restaurants de la Ruta del Vi DO Empordà.

A l’acte s’ha presentat l’aplicació per part de l’editora de la web Agnès Cabezas i tot seguit s’ha fet un tastet de vins de la mà de Laura Masramon en què s’han tastat tres vins de l’Empordà maridats amb productes de les parades del Mercat del Lleó.