Fira de la Tardor de Vilablareix << Noticias

6ª Fira de Tardor de Vilablareix amb més contingut gastronòmic

 

La sisena edició de la Fira de Tardor, Pagesia i Artesania, de Vilablareix arriba amb novetats de contingut gastronòmic. La fira, que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 de setembre, incorpora per primera vegada els Tastets de Tardor i tindrà com un dels actes inicials una conferència de la xef Iolanda Bustos. 

Els Tastets de Tardor tindran lloc el dissabte entre les 18 i les 22 h al Centre Cultural de Can Gruart. Es tracta de la primera trobada gastronòmica de Vilablareix on tots els restaurants del poble oferiran la seva millor cuina de tardor. Els platets se serviran en unes carpes que s'ubicaran al voltant del centre cultural Can Gruart. La vetllada s'amenitzarà amb música en directe. Per completar la jornada Canals & Muné oferirà una degustació de vins i caves i, a banda, hi haurà degustació de gintònics i cerveses.

Els restaurants participants són: König, Restaurant Marcos, Restaurant La Temporada, Restaurant Migdia, Restaurant Mengar i Restaurant Imperial Perelló. A més, durant la setmana del 22 al 29 de setembre els restaurants oferiran els tastets de tardor en els seus menús. 

En els actes inicials de la fira també hi haurà presència de la gastronomia. La Fira de Tardor s'iniciarà el divendres amb "L'hora del conte" (17.30 h, Ludoteca) i amb la conferència "Cuina de tardor" que oferirà la xef Iolanda Bustos de La Calèndula.

Com cada any, durant el diumenge de Fira, es podran gaudir de totes les activitats i concursos habituals, com és, a partir de les 10.00 h els esmorzars de pagès a la plaça Perelló i a partir de les 12.00 h el vermut popular.