Gelats La Fageda << Concursos

Rodolins frescos per menjar un bon gelat!

La Forquilla Gironina i La Fageda et regalen les postres estrella de l'estiu, el gelat. Comparteix aquesta imatge del nostre perfil de Facebook tot posant un rodolí com a comentari. Triarem dos finalistes i si ets el que té més 'M'agrada' t'emportaràs un lot de 5 gelats de La Fageda i una visita familiar a la Cooperativa (màxim 5 persones).

Bases legals:

1. El concurs començarà quan Forquilla Gironina pengi la imatge al seu perfil de Facebook (durant el mes d'agost) i finalitzarà el 31 d'agost.

2. Les persones que comparteixin la imatge han de ser amigues del perfil de Facebook de la Forquilla o tenir la imatge com a pública per tal de rebre la notificació que l'heu compartida. D'aquestes s'escolliran dos finalistes, de les quals guanyarà la que més 'M'agrada' tingui.

3. El lot de gelats es recollirà el mateix dia de la visita familiar a les instal·lacions de La Fageda (Santa Pau). La visita tindrà validesa fins a finals del 2013, caldrà acordar la data amb La Fageda.

4. La Forquilla Gironina (web a càrrec de Talkin' To Me Productions S.L) es reserva el dret de considerar desert el concurs o bé de desqualificar algun dels participants si el contingut no es considera adeqüat.