Restaurant Les Cols << On mengem?

Restaurant Les Cols

Tipus de cuina: Creativa d’autor (amb Arrels Tradicionals)
Barem de preus: Més de 45 €
Adreça: Crta. de la Canya, s/n, 17800
Població: Olot (Garrotxa)
Telèfon: 972 269 209
Web: www.lescols.com
E-mail: lescols@lescols.com

Pàrquing Wifi Adaptat a minusvàlids Aire condicionat Visa Salons per grups/negocis
 
 

La cuina del restaurant Les Cols intenta transmetre molt amb pocs elements. Ens agrada despullar els plats fins que quedi allò que és essencial, però sense perdre la poesia. Es una cuina sòbria per essencial, depurada però generosa. Transmet sinceritat, equilibri, austeritat, naturalitat d’una manera autèntica i emotiva, amb il·lusió, intuïció i sensibilitat. Es una cuina de paisatge i de l’estacionalitat, de l’aliment no viatjat. Una cuina sostenible en un món globalitzat i cada dia més mancat d’autenticitat.

Les propostes que oferim estan arrelades a la terra i al paisatge que ens envolta. Per això hem començat una tasca d’investigació i recuperació de l’horta tradicional de la comarca. Treballem, amb una visió particular, els productes propis de la Garrotxa: el fajol, la patata de la Vall d’en Bas, el blat de moro, l’aviram de pagès, els fesols de Santa Pau, la ratafia, el tortell d’Olot, el porc i els embotits, la truita de riu salvatge, el cargol, el senglar, la tófona, la castanya, el nap, els bolets, les herbes i les flors....

Volem donar el més íntim i familiar però amb llenguatge d’avui. Ens agrada l’enaltiment de productes humils; tenir la natura i el paisatge com a font d’inspiració; reinterpretar i adaptar els productes de la terra i del seu entorn; que la presentació jugui amb el buit o l’espai del plat; el contrast tradició/ avantguarda. La mateixa filosofia que ha inspirat la reforma arquitectònica del restaurant ès la que inspira la nostre cuina.

Plats Recomanats:

-Arròs de pagès amb calamars de llauna.
-Bacallà, pil-pil, raïm, oli de cirereta, cotnes.
-Ànec de pagès criat per nosaltres, pera, galeta.

 

Plànol d'ubicació [+] [-]