Restaurant El Roser 2 << On mengem?

Restaurant El Roser 2

Tipus de cuina: Tradicional Catalana (Amb tocs creatius i mariners)
Barem de preus: Més de 45 €
Adreça: Psg. Lluis Albert, 1, 17130
Població: L'Escala (Alt Empordà)
Telèfon: 972 771 102
Fax: 972 774 529
Web: www.elroser2.com
E-mail: restaurant@elroser2.com
Horari: Obert tot l’any. Tancat dimecres nit i diumenge nit

Pàrquing Wifi Visa
 
 
Amb 30 anys d’història, actualment està dirigit pels germans Jordi Sabadí (cap de cuina) i Rafel Sabadí (cap de sala i sommelier). Reuneixen joventut, formació i experiència.
 
El restaurant es troba ubicat a primera línia de mar amb unes immillorables vistes sobre el Golf de Roses des dels seus amplis finestrals. La sala es converteix en un espai ideal on contemplar la vida i la naturalesa del mar i del cel, on sentir-se còmode i relaxat, deixant-se portar per l'amabilitat i la professionalitat del servei.
 
La cuina del restaurant El Roser 2 es basa en el receptari empordanès i en una cuina marinera personalitzada sensible al canvi de les estacions. Els germans Jordi i Rafel tenen especial cura en l’elecció del producte, procurant disposar sempre de la millor matèria prima de la zona amb l'objectiu d’aconseguir l'excel·lència en cada plat.
 
Mereix especial atenció la carta de vins amb més de 600 referències. El comensal es veurà immers en un viatge vitivinícola arreu del món sense necessitat de desplaçar-se.
 
Aquest restaurant pertany al col·lectiu: 
 
 

Plats Recomanats:

-Escamarlans del Port de la Selva amb verdures de temporada saltades, raviolis de ceba especiada i salsa de mel de tartufo i formatge ecològic.
-Llom de tonyina vermella preparat en tataki, soja, gingebre i cítrics.
-Turbot salvatge a la paella amb espardenyes, cloïsses, puré de pastanga i vinagreta calenta de cítrics.
 

Plànol d'ubicació [+] [-]