La Vermutada << Notícies

Vermutada modernista a Olot el mes d’abril

 

La capital de la Garrotxa proposa gaudir d’un bon vermut els dissabtes i diumenges del 6 al 28 d’abril, en La Vermutada, en el marc de la Fira Modernista del pròxim 6 i 7 d’abril. Durant tot el mes diversos establiments d’Olot proposen vermut per parella o familiar i durant la Fira, a les persones que facin el vermut, se’ls regalarà un canotier (barret de palla) perquè gaudeixin d’aquest moment com si fossin autèntics personatges de l’època.

La Vermutada proposa dues modalitats, vermut en parella o vermut en família. El vermut en parella consta de dos vermuts amb sifó, una tapa d’olives farcides i una de patates xips, amb el preu de 6 euros. El vermut en família inclou també els dos vermuts amb sifó, un refresc i les dues tapes, per 8 euros. Cada establiment oferirà també les seves tapes i especialitats.

Hi participen l’Ateneu Central (només el cap de setmana de la Fira), La Brasera, Pia & Co, Cafè Europa, Bar 6T7, L’Entrepà (diumenge tancat), El Mig, Sport, Can Xena, Club – Menjars Can Pelaio (diumenge tancat), La Barra d’en Regue (diumenge tancat), Six (diumenge tancat), Sa Dragonera, La Quinta Justa, L’Ansat (diumenge tancat menys el cap de setmana de la fira), Pequin, Ca l’Adri (diumenge tancat), Tornem-hi, Juvenil, La Cuina de la Sarai i Rocanegra.

Més informació aquí.