Beques Educar Menjant << Notícies

Un projecte de la Fundació Amics Joan Petit de Blanes premiat amb les Beques Educar Menjant de la Fundació Casademont

 

El projecte “Olors, sabors, colors, textures i acompanyament en les dietes per a criatures i adults en tractament oncològic”, de la Fundació Amics Joan Petit de Blanes, ha estat un dels premiats amb les Beques Educar Menjant de la Fundació Jaume Casademont.

El passat divendres 8 de juny al Teatre Municipal de Girona es van lliurar les Beques Jaume Casademont que promou la Fundació Jaume Casademont en totes les seves categories (Beques Educar Menjant, Beques Actívica, Beca Innovació Cultura Popular i Beques Joves 10)

Pel que fa a les Beques Educar Menjant, la Fundació Amics Joan Petit de Blanes ha estat premiada pel projecte “Olors, sabors, colors, textures i acompanyament en les dietes per a criatures i adults en tractament oncològic”. També han estat premiats “El món dels fogons, un restaurant a l’aula” de l’Escola d’Educació Especial Iris de Sant Vicenç dels Horts; “PEP Pagès-Escola-Pagès” de la Fundació Indicis de Barcelona; el “Projecte Sembra a l’escola Camins” de l’Associació La Teia de Barcelona; “Preparem el menú de les convivències” de l’Escola Calós de Ciutadella, Menorca; i “Alimentació Saludable” de Nútrim de Sant Adrià de Besòs.

Les Beques Educar Menjant en aquesta cinquena edició ha atorgat sis beques que han comptat amb el suport de Llet Nostra, Dipsalut, la Fundació Teknon, Natursoy, Viñals Soler, Scolarest, Empordàlia, El Celler de Can Roca, els departaments d’Ensenyament i Salut de la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Girona, l’Associació contra l’Anorèxia i la Bulímia, la Fundació del FC Barcelona

L’acte va comptar amb la presència de la Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont. Núria Coll i l’escriptor Josep Maria Fonalleras van conduir l’acte al qual van assistir prop de 200 persones. En finalitzar, els assistents van gaudir d’un refrigeri juntament amb una degustació de vins per part de la cooperativa Empordàlia.