Inauguració de Rocambolesc << Notícies
Rock(a) 'n' cream
-
Mainada embadalits amb el cotó de sucre. FOTO: Forquilla Gironina -
Preparant el cotó de sucre. FOTO: Forquilla Gironina -
Topping de cotó de sucre per el gelat làctic. FOTO: Forquilla Gironina -
L'interior de la gelateria durant la inauguració. FOTO: Forquilla Gironina -
Les tarrines amb el logotip de Rocambolesc. FOTO: Forquilla Gironina -
Jordi Roca en la inauguració de Rocambolesc. FOTO: Forquilla Gironina -
Cada gelat s'acompanya amb toppings i salses diferents. FOTO: Forquilla Gironina -
Nombrosa gent va visitar la gelateria durant la inauguració. FOTO: Forquilla Gironina -
Joan Roca també va assistir a la inauguració de la gelateria. FOTO: Forquilla Gironina -
Jordi i Joan Roca amb Sandra Tarruella a l'exterior de Rocambolesc. FOTO: Forquilla Gironina -
Jordi Roca degustant el gelat làctic. FOTO: Forquilla Gironina -
Jordi Roca fent d'anfitrió durant la inauguració de Rocambolesc. FOTO: Forquilla Gironina
Segons el Diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, la paraula “rocambolesc” significa “ple de peripècies extraordinàries i inversemblants”. Si, a més, el cognom dels tres germans gironins amb tres estrelles Michelin és precisament el que formen les dues primeres síl·labes de la paraula, Roca, ens fa pensar en el nou establiment marca del Celler, la gelateria Rocambolesc, com a un espai gairebé providencial.
Divendres 13 d’abril es va inaugurar la gelateria Rocambolesc, de la mà del petit dels germans Roca, en Jordi Roca, amb gelats fets a partir de receptes del Celler, acabats de fer i elaborats amb productes naturals. És amb aquest esperit fabulador com en Jordi ha traçat aquest local al número 50 del carrer Santa Clara de Girona. I als seus sabors s’hi suma la decoració de Sandra Tarruella Interioristas que recorda una antiga botiga de caramels i pel·lícules com la coneguda Charlie i la Fàbrica de Xocolata però també la mítica escena musical dels dolços xiulet de Chitty Chitty Bang Bang.
Potser per això, el 13 d’abril, tot i ser un dia ennuvolat, poca gent va faltar a aquesta cita. Un munt de mainada –i no només mainada- s’amuntegaven al mostrador de la gelateria, atrets com abelles a les flors. Val a dir que en un cas, un dels nois, s’exclamava “però només hi ha sis gelats?” però en pocs segons li va canviar l’expressió al veure la màquina de fer cotó de sucre just al costat de les vitrines dels gelats: “jo en vull un amb això!”.
Per començar aquesta peripècia, a Rocambolesc es poden tastar sis tipus de gelats diferents, en cucurutxos o terrines, a preus assequibles de 2,7 a 4,5 euros. Podeu trobar sabor a sorbet de mandarina, sorbet de maduixa, gelat de vainilla, gelat de xocolata, gelat de poma al forn i el gelat làctic, a partir del postre làctic del Celler. Sempre acabats de fer i elaborats amb productes naturals i amb toppings d’allò més especials i apetitosos, pels quals us suggerim que seguiu les recomanacions del mestre postrer.
Com a establiment amb la marca Celler, també hi podeu trobar llibres, el perfum d’en Jordi Roca ‘Núvol de llimona’, caramels i una bossa especial amb l’objectiu que tothom es pugui endur, muntar i tastar a casa el postre làctic del Celler: cotó de sucre, guaiaba, dulce de leche, iogurt d’ovella i el gelat de llet d’ovella de la raça ripollesa.
Tot plegat fa augurar una llarga i rocambolesca trajectòria a aquesta nova iniciativa dels germans Roca que, si més no, amb aquesta oferta de moments i sensacions dolces, ja han aconseguit posar una guinda al centre de Girona.