32a Fira de Vins de Catalunya << Notícies

Prop de 5.000 persones passen per la 32a Fira de Vins de Catalunya

 

Durant el cap de setmana del 10, 11 i 12 d'agost, el Centre Cultural de Ca La Pruna de Pals s'ha convertit en la capital del vins i els caves. Es calcula que durant els 3 dies que ha durat la 32a Fira de Vins de Catalulnya i el 17à Tast de Formatges han passat prop de 5.000 visitants, un número superior al de les dues anteriors edicions, en que la pluja va ser la protagonista.

Els assistents a la Fira han pogut degustar els vins i caves de prop de setanta cellers, amb unes 120 referències, amb especial presència dels productes de la DO Empordà.

Enguany han destacat els vins de la DO Ribera del Duero, com a regió vinícola convidada a participar a la fira. Per altra banda, els visitants també han pogut degustar quatre varietats de formatges artesans catalans procedents de diverses comarques.

La Fira, com ja és habitual, també donava suport al tapament dels vins amb taps de suro i al reciclatge dels taps, mitjançant fulletons explicatius i expositors amb els taps de suro utilitzats durant els 3 dies i que, posteriorment, es reciclaran.