Km 0 << Notícies

Presenten la campanya: Aliments Km 0, Les coses d'aquí, només aquí

 

La Conselleria d'Agricultura, la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC) i Bon Preu presenten la campanya: Aliments Km 0, Les coses d’aquí, només aquí, que pretén donar a conèixer els productes Km 0 i fomentar-ne el seu consum.

El conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat de Pere Colat, President de la FCAC i d’Antoni Amblàs, Director Comercial de Bon Preu han presentat aquesta campanya de promoció dels productes de proximitat.

Amb aquesta campanya es vol donar a conèixer els productes de Km 0, de proximitat, amb l’objectiu de conscienciar els consumidors sobre els beneficis del seu consum. Els  aliments Km 0 es caracteritzen per ser produïts, transformats i comercialitzats en un entorn pròxim, donant suport a un model de producció sostenible i al sector agrícola local.

En la seva intervenció el Conseller Pelegrí ha destacat la qualitat del producte a origen i la importància de consumir productes de temporada, a banda de fer una defensa de la feina del sector primari local i dels seus professionals.

En la roda de premsa s’ha destacat la necessitat que els diferents col·lectius implicats col·laborin (sector agrícola, administració i distribució alimentària), a banda de reforçar el paper del consumidor i l’autoestima que com a societat hem de tenir pels productes d’aquí.