Concurs de receptes Mercagirona << Notícies

Mercagirona organitza un concurs de receptes amb fruites i hortalisses

 

Mercagirona, l’associació d’empresaris majoristes, convoca un concurs de receptes fetes amb fruites i hortalisses per incentivar l’hàbit saludable del consum d’aquests productes, i al mateix temps fomentar la creativitat i les noves maneres de cuinar amb aquest ingredients. Les receptes presentades han d’incloure fruites i/o hortalisses i el jurat valorarà la importància de la utilització d’aquests productes en la recepta, l’originalitat i creativitat del plat i la seva presentació. Els concursants poden presentar una amanida, un primer plat, un segon plat o unes postres.

El jurat estarà format per cuiners de reconegut prestigi i professionalitat com Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula; Pep Nogué, cuiner i divulgador; Toni Vallory, president de Girona Bons Fogons; Gonzalo Herrero, director de l’Escola d’Hostaleria; un cuiner d’aquesta mateixa escola; dos membres de Mercagirona i un de l’Ajuntament de Girona.

El primer premi són 500 euros per a la millor recepta; mentre que el segon premi i el tercer són 200 i 100 euros respectivament, en fruites i hortalisses. Hi haurà un quart premi consistent en un àpat per a dues persones al restaurant La Calèndula. La convocatòria també preveu un premi especial de 100 euros a la millor recepta feta per un alumne de l’Escola d’Hostaleria de Girona.

Per participar en el concurs de receptes només cal enviar-les abans del 30 de març a Mercagirona ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la ) adjuntant-hi una explicació de l’elaboració, els ingredients necessaris i una fotografia original del plat elaborat.

A mida que es rebin les receptes s’aniran publicant a la pàgina web de Mercagirona (www.mercagirona.cat) i a la seva pàgina de Facebook (www.facebook.com/mercagirona). Més informació també aquí https://basicfront.easypromosapp.com/p/131220