Temps de Flors 2014 << Notícies

La gastronomia segueix molt present a la 59ª edició de Temps de Flors

 

Girona torna a vestir-se de flors i es converteix en una ciutat jardí entre el 10 i 18 de maig. A banda dels 185 projectes florals que s'hi podran veure, la gastronomia segueix jugant un paper important en aquesta cita primaveral a la ciutat immortal.

Del 10 al 18 de maig,  un total de 41 restaurants de l'Associació d'Hostaleria de Girona i Radial presentarn menús en els quals les flors tindran un protagonisme especial. En aquests menús gastroflorals s'hi podran tastar plats creatius com ara amanida de llagostins i pètals de pensament amb perfum de violeta; hamburguesa de vedella casolana amb ceba caramel·litzada i floretes de romaní; magret d'ànec sobre un jaç d'arròs cremós de menta fresca i flors d'acàcia o tàrtar de fruites amb essència de menta i violetes; com a alguns exemples dels plats que es podran tastar durant Temps de Flors.

En concret, els restaurants que hi participen i on es podran tastar aquests menús gastroflorals són el +CUB, Aldolini, Amaranta, Artusi, Bau Bar, Bescuit Maragall, Brots de Vi, Bubbles, Cocolino, Cúrcuma, El Pati Verd, El Ginjoler, Els Jardins de la Mercè, AC Palau de Bellavista, Hotel IBIS, Hotel Costabella, Hotel Melià, Hotel Ultònia, Indigo, Jim's Girona, L'Aztan, La Calèndula, La Font, La Poma, Llevataps, Occi, Sargantana, Savoy, Stop Self, Tauerna Urtau, The River Cafè, Torre Bonica, Tips Masia Urbana, Vinomi, Cal General, Espai de gastronomia del Centre de Visitants del Gironès, La Penyora, La Banyeta, La Sala, Maràngels, Mas Casilda.

Gastronomia també de nit amb Nit de Flors

Per segon any es tornarà a comptar amb la proposta Flors de Nit, l'oferta gastronòmica i d'oci nocturn que Girona ofereix als visitants de Temps de Flors. Una proposta en la qual s'ofereixen les especialitats amb flors: aperitius, còctels, tapes, tisanes i dolços, entre d'altres, a partir de les 8 del vespre.

El Mercat del Lleó acollirà la proposta Nit de Flors i Sabors el proper dissabte 10 de maig de les 19 a les 24h. Durant aquest horari es podrà comprar però també hi trobareu tastets elaborats pels comerciants, serveis de bar, música en viu i a partir de les 22h, gin tònics.