elBulli de Ferran Adrià << Notícies

Exposició de Ferran Adrià i elBulli al Palau Robert de Barcelona

 

Ferran Adrià i elBulli seran presents tot el 2012 al Palau Robert de Barcelona amb l’exposició “Ferran Adrià i elBulli. Risc, llibertat i creativitat”. La mostra destaca el talent i la capacitat d’innovar que Ferran Adrià ha aplicat a la gastronomia i que l’ha convertit en el cuiner més influent del segle XX i principis del XXI.

L’exposició, que es pot veure des del 2 de febrer i fins el 3 de febrer del 2013, arriba després que elBulli tanqués les portes al juliol per reinventar-se en elBullifoundation, centre d’experimentació i d’innovació gastronòmica que difondrà les seves creacions per Internet a partir del 2014.

La mostra es desenvolupa en els àmbits següents: Els reconeixements, elBullifoundation; Els orígens; La síntesi evolutiva; A la recerca d’un estil; El moment del gran canvi; Moment 0; La consolidació d’un estil; elBullivirus; L’esperit d’elBulli.

Així permet entreveure perquè Ferran Adrià ha esdevingut una icona de la gastronomia mundial i mostrar la tasca feta des d’elBulli, considerat el millor restaurant del món durant cinc anys consecutius, un fet pel qual ha merescut el reconeixement mundial i ha marcat el camí de la cuina del futur.