Premis G!12 << Notícies

Els germans Roca Premis G!12 per la seva tasca professional

 

Els germans Joan, Josep i Jordi Roca han estat premiats per la seva tasca professional amb el VII Premi Josep Pujol i Aulí en els darrers Premis G!12 entregats el 20 de desembre a Lloret de Mar. D’aquesta manera es reconeix la tasca dels germans al capdavant del Celler de Can Roca pel que fa a la promoció de les nostres comarques.

El Teatre Municipal de Lloret de Mar va acollir el 20 de desembre la setena edició dels Premis G! de turisme de les comarques gironines que organitza el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, organisme de promoció turística de la Diputació de Girona amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar i “la Caixa”. Hi van assistir prop de 300 persones entre autoritats, representants del sector turístic, guardonats i mitjans de comunicació.

Els guardonats amb el VII Premi Josep Pujol i Aulí a la tasca professional, van ser els germans Joan, Josep i Jordi Roca i Fontané, del restaurant El Celler de Can Roca. Mentre que el VII Premi Xiquet Sabater al projecte empresarial va reconèixer a la Fundació Gala - Salvador Dalí.

El I Premi Especial Jordi Comas i Matamala va ser entregat a Josep Maria Perramón i Martínez, delegat de l’Agència Catalana de Turisme de Catalunya als Països de Europa Oriental i director de les Oficines a Moscou, Kiev i Riga.

Pel que fa al VII Premi de Comunicació Turística en la categoria de mitjans escrits, la guardonada va ser la periodista txeca Miluse Válková, pels reportatges publicats en diversos mitjans de comunicació de la República Txeca: Cestopisy, Travel Digest i Psí kusy. Es va donar també accèssit en la mateixa modalitat escrita, a Lluís Tolosa per la Guia d’Enoturisme de l’Empordà. 180 llocs per gaudir del turisme del vi i més de 200 vins recomanats, de l’editorial LTA Ediciones.

El I Premi de Comunicació Turística en la categoria de mitjans digitals va ser per a Keith Jenkins, al bloc Velvet Escape. El VII Premi de Comunicació Turística en categoria de mitjans audiovisuals, no obstant, va quedar desert.

El III Premi de Recerca Turística Yvette Barbaza va reconèixer el projecte de treball «Imatge turística de les comarques de Girona a partir de la mineria de textos online», dels autors Ariadna Gassiot i Lluís Coromines. En aquesta categoria, ha estat accèssit al treball «Estudi de turisme religiós. Turisme rural» de l’autora Silvia Aulet, dotat amb 2.000 euros.