Cuina Volcànica a Gràcia << Notícies

Cuina Volcànica i Festes del Tura a les Festes de Gràcia de Barcelona

 

Les Festes del barri de Gràcia de la ciutat de Barcelona tindran sabor garrotxí aquest cap de setmana. Dissabte 18 d'agost el col·lectiu Cuina Volcànica oferirà un tastet al carrer Verdi i durant tot el cap de setmana es promocionaran les Festes del Tura amb la promoció "Menja i Dorm".

El dissabte 18 d'agost a les 17.00h, coincidint amb les Festes de Gràcia, Cuina Volcànica oferirà un tastet al carrer Verdi. En concret, s'hi podrà degustar uns carquinyolis de farro i una coca de fajol amb ratafia elaborat pel restaurant La Quinta Justa, membre del col·lectiu.

Per altra banda, els dies 17 i 18 d'agost l'Ajuntament d'Olot promocionarà les Festes del Tura del pròxim setembre també a les Festes de Gràcia, concretament al carrer Verdi. La idea és adreçar-se a un públic més familiar, per això s’ha elaborat un paquet turístic que inclou mínim dues nits d'allotjament, dos àpats a la ciutat i una visita guiada al volcà Montsacopa, a part de l'accés a totes les activitats de les festes i un lot de benvinguda amb productes locals.

La promoció porta per nom "Menja i Dorm" per 69€/dia i persona (mínim dues nits, inclou dues nits d'hotel i dos àpats), i els nens de 0 a 3 anys disposaran d'allotjament gratuït, i de 3 a 12 anys podran gaudir d'un 50% de descompte.

Els hotels participants són: Hotel Riu (www.riu.com), Hotel La Perla (www.laperlahotels.com), Hotel L'Estació (www.hotelestacioolot.com), Hotel Can Blanc (www.canblanc.es).