Cuina i Instagram << Notícies

2n sopar temàtic de fotografia gastronòmica amb mòbils al Bubbles GastroBar de Girona

 

El GastroBar Bubbles de Girona (consulteu la fitxa aquí) acollirà el segon sopar per a usuaris d’Instagram el dijous 5 de juliol. La trobada inclourà un taller de fotografia gastronòmica i un concurs que premiarà la millor imatge presa durant el sopar. El guardó serà un àpat per a dues persones al mateix gastrobar i el jurat estarà format pel mateix equip del Bubbles.

Durant el sopar els assistents compartiran i explicaran les fórmules que utilitzen per crear fotografies gastronòmiques amb el mòbil, amb l’etiqueta #IgBubbles. El sopar també comptarà amb projeccions de les imatges que es realitzin del menú que han creat Fulgenci i Àngel Garcia per a la trobada.

Els interessats poden realitzar la reserva al correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la , amb un enllaç de la millor fotografia que tinguin penjada a Instagram, posant l’etiqueta #IgBubbles. Les places són limitades.

L’activista gastronòmic Jordi Àvila, un dels organitzadors de la trobada, assegura que serà una vetllada que cap apassionat de la gastronomia i de l’App Instagram no s’hauria de perdre, per la fusió de cuina tradicional i innovadora interpretades per dues generacions, pare i fill. 

Bubbles es defineix com un espai  gastronòmic on pots degustar a la mateixa vegada, la cuina d’autor i de fusió, i la cuina més arrelada a la nostra terra, compartint sempre una característica en comú: la tapa i la mitja racció.

La xarxa Instagram

Es tracta d’una xarxa social apta per a dispositius Apple i Androids amb més de 27 milions de seguidors a tot el món. Permet als usuaris fer fotografies, aplicar-los filtres, i compartir-les, ja sigui a la pròpia plataforma o a diverses xarxes socials.