20è Sopar Gastronòmic Local a Sils << Notícies

20ª edició del Sopar Gastronòmic Local a Sils

 

El pròxim 13 de juliol a partir de les 10 de la nit tindrà lloc el 20è Sopar Gastronòmic Local a Sils, organitzat per el col·lectiu La Cuina a Sils que cada any celebra aquesta trobada culinària el segon dissabte de juliol, al Pavelló d’aquesta localitat.

El sopar consisteix en un plat d’entrants i després té lloc el tradicional sorteig de cassoles. Cada taula té un número i cada cassola elaborada pel col·lectiu té també una numeració. Amb el sorteig es decideix quines cassoles, dues, van a cada taula, cadascuna amb els seus plats tradicionals com ara pollastre amb salsafins, peus de porc, calamars farcits, etc.

El sopar inclou tota la beguda i un tastet de diferents coques i pans de pessic com a postres. El preu és de 28 euros per grans i 15 euros per petits. Després del sopar hi ha ball per a tothom, en aquesta ocasió amb el grup Sona Bé Trio.

El lloc de reserves i vendes de tiquets serà al Centre d’Interpretació dels Estanys(Estació Renfe), dissabtes de 10 a 13 i els dies feiners de 16 a 18. Tel 972168285. O enviant un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la especificant quanta gent vol assistir i el col·lectiu es posarà en contacte amb els qui ho demanin.