2n aniversari << Concursos

2 anys de Forquilla Gironina!

El mes de març hem fet dos anys i ho volem celebrar amb tots vosaltres. Per això us volem obsequiar amb un lot de regals perquè us poseu de caps a la cuina i prepareu uns bons dolços! Fes 'M'agrada' a la nostra pàgina de Facebook i comparteix aquesta imatge, o bé fes-te una foto ben original a Instagram i etiqueta-la #2anysdeforquilla i optaràs a aquest fantàstic regal.

Bases legals:

1. El concurs començarà quan Forquilla Gironina pengi la imatge al seu perfil de Facebook  i Instagram i finalitzarà durant el mes d'abril .

2. Pel que fa al Facebook, les persones que comparteixin la imatge han d'haver posat 'M'agrada' a la fanpage de la Forquilla Gironina, o ser amics del perfil o tenir la imatge com a pública per tal de rebre la notificació que l'heu compartida. 

3. El regal es recollirà al local de l'Exquisiteria de Girona (c/Argenteria, 10 -La Rambla- de Girona), el dissabte següent a la finalització del concurs, durant horari comercial de la botiga.

4. La Forquilla Gironina (web a càrrec de Talkin' To Me Productions S.L) es reserva el dret de considerar desert el concurs o bé de desqualificar algun dels participants si el contingut no es considera adeqüat.